24 iunie 2024

IP: 3.236.116.27
Zona acces clienti

BRANDING

Manual de Identitate

Logo, Slogan si Concept grafic au un rol central si de sinteza pentru imaginea companiei dumneavoastra. De aceea hatline propune partenerilor sai un pachet de identitate clar, original, usor de retinut, un concept grafic curat, un mesaj bogat si concis. Pachetul Branding hatline este un sistem alcatuit din cele 3 elemente descrise, ale caror functii, caracteristici, reguli de folosire si de aplicare, exemple de folosire gresita, directii de dezvoltare sunt definite si configurate intr-un Manual de Identitate. Acesta este de regula structurat in 3 sectiuni:

  • Identitate vizuala, instructiuni de folosire - cuprinde detalii despre rolul, intentia, caracteristici si atribute ale brand-ului, strategie de dezvoltare si coordonate de utilizare
  • Aplicatii ale sistemului de Identitate vizuala - de regula mape, carti de vizita, coperti de CD-uri, foi cu antet, ecusoane, legitimatii, etichete autocolante, felicitari, fluturasi, salopete, uniforme etc.; sunt definite pe termen lung criteriile de aplicare corecta a complexului de identitate vizuala, descrisi pasii de dezvoltare si evolutie a brand-ului.
  • Folosirea corecta a ansamblului de identitate vizuala.

hatline este pregatita sa aduca propuneri creative pentru orice companie care isi doreste schimbarea sau imbunatatirea imaginii sale publice. Un sistem de identitate bine planificat, usor de recunoscut si retinut, direct si clar care sa sugereze o diferentiere pozitiva fata de concurenta este ceea ce ofera hatline oricarei companii care doreste sa evolueze si sa se "smulga" din multime pentru a adopta cu adevarat o Identitate de Brand.